Over IQBANA

iQbana is een merk dat slimme oplossingen biedt. Slim in de zin van verrassende oplossingen en materialen. En altijd met een fraaie vormgeving en hoogwaardige kwaliteit. iQbana bedenkt producten waar u, misschien zonder het te beseffen, op hebt gewacht!

Op dit moment heeft iQbana producten voor de tuin, vrije tijd en opberg mogelijkheden. Echter iQbana is continue bezig met nieuwe innoverende ideeën om producten te ontwikkelen voor verschillende doeleinden en meerdere branches.


over_iqbana_02

De producten van IQbana zijn 100% recyclebaar, licht in gebruikt, sterk, isolerend (voor zowel zomer als winter) in diverse maten leverbaar. Hieronder vindt u de grote voordelen van IQbana op een rij:

 1. Zeer licht materiaal
 2. Zeer sterk materiaal
 3. Milieuvriendelijk Werkt isolerend voor uw voedsel (geldt voor onze Cubes en Slide box)
 4. Enorm licht materiaal (makkelijker te verplaatsen, eenvoudig te hanteren
 5. Bestand tegen vorst (-40º)
 6. Bestand tegen hitte 
 7. Gemaakt van hoogwaardig EPP (geëxpandeerd Polypropyleen)
 8. Door haar lichte gewicht ideaal voor gebruik op balkon of dakterras
 9. Krasvrij op vloeren
 10. Geschikt voor voedsel
 11. Geschikt voor kinderen
 12. UV bestendig
 13. 100% recyclebaar
 14. In vele verschillende maten en types leverbaar

EPP plantenbakken van IQbana zijn gemaakt van geëxpandeerd polypropyleen en zijn zeer sterk, schokbestendig, vorstbestendig en superlicht. EPP is superlicht, vorstbestendig. EPP is duurzaam en recycleerbaar. EPP is zeer isolerend en beschermt de wortels van de plant tegen vorst en hitte.

IQbana producten hebben veel voordelen en zijn modern vormgegeven. Indien u een IQbana product aanschaft dan heeft u hiervan jarenlang plezier.